Friday 5 December 2008

Iceland

Dei to siste dagane vår på tur, så stoppa vi på Island. Vi valgte å bruker eine dagen på å shoppe (sida de liksom ska vere så billi her på Island no)Ej kjøpte mej dunjakke (sida ej mistenkte at de kom til å bli noke kaldt her på Island), og han Hans Andrè kjøpte sej parkas:) Vi va no beredt for den andre dagen her på Island, den skulle vi bruker på speed sightseeing. Vi valgte den tur der vi fekk sjå de som va mest spennande for oss. Vi fekk me oss den Blå lagune, geysir og gullfoss:)










Heilt fantastiks bading:) Vatne holdt en jevt temperatur på ca 40 grader, noken plassa varmare og noken plassa litt kaldare. Men de som gjorde de spesielt va at loft temperaturen va -7 grader! å de va heilt nydeli!!!:)












Herfra gjekk bussen til Geysir, vi fekk sjå to stykke. Den eine hadde ikke vore aktiv litt over 1 år, mens den andre va veldi aktiv. Den sendte vatn i lufta kvart 5-10 min:) å de va veldi fasinerande:) vanskeli å ta bilde,men fekk en eksplosjon på film:)












Så skulle vi sta å sjå på den kjente Gullfossen, men då va de blitt så mørkt her borte at de va vanskeli å få noke bilde i de heile tatt. Dagane på Island blir berre kortare og kortare no, og de merkast at de berre e dagslys noken tima for dag.




Nei, no gler vi oss til å komme til Norge igjen:)




Til dokke som he følgt me på bloggen vår:) Tusen takk å håpe dokke he hatt litt glede av å følge me oss:) vi he iallfall hatt glede av å skryte litt av kor fint vi he hatt de på tur:)

No comments: