Friday 5 December 2008

Los Angeles

Muli på tide på blogge litt om USA:) her he vi hatt de altfor travelt, de he gått i et...å he til de grader vore sjokkturista:)
USA starta med en dag i minus, vi måtte være en dag ekstra på Fiji som førte til at vi mista en dag i LA. Kjedeli, men ikke noke å gjere me.
I LA la vi hadde vi (som alltid) booka oss inn på et hotell i chinatown. Eller vi må vel kalle de Little Tokyo sida de e de rette. Men ej å han Hans he for vande å bestille oss hotell i kinastrøket, så vi føle av å til at vi likegodt kunne ha vore på ferie i Kina:p


Første dagen stakk vi på shopping på Santa Monica, et av dei mest kjente shoppingstrøka i LA. Og der va no mykje å sjå, men de som imponerte oss mest va en H&M butikk. Den åpna den dagen vi va der, å den hadde ikke mindre enn 8 dørvakte i dress, å egen DJ. Ska sei dei trur H&M e et bra merke her borte...hehehe...







Heile turen he vi snakka om at vi må gå på kino for å sjå den nye Bond filmen, å endeli fekk vi anledninga i Santa Monica. (ej for min del e skoffa, ikke en bra Bond film)

Sida vi hadde så dårli tid i LA, så valgte vi å ta en super smekk spekka tur eine dagen, der vi fekk sjå Venice beach, Santa Monica, Beverly Hills, Rodeo drive, Farmers market, Walk of fame og ikke minst Hollywood skiltet!!!! Å etter en fullspekka formiddag, ja då stakk vi på Universal studios. Å de va en opplevelse! her fekk vi sjå masse spennande filmsett og vi fekk vite mykje om historia bak Universal studios. Vi kjørte blandt anna gjennom filmsett der Jaws va filma (å ska sei dokke ej skvatt der, haien berre hoppa ut av vatne å opp mot "bilen"vår...)så fekk oppleve filmsettet til en film som e under produksjon( der subway'en kollapsa) å vi fekk sjå noke av settet til The fast and the furius..
Ej må no seie mej litt opptatt av Wisteria Lane, som va like fin på ekte som på film:)








Vi va også på et show som heite Water world, basert på filmen. Å der vart vi spraya me vatn, å ej holdt på å daude ta skrekk når der komt et fly å kræsja i vatne rett forran mej!!for en opplevelse!!



Dagen etter stakk an Hans sta å såg på Moviestars homes, mens ej va på hotelle å slappa av. Prøvde å hente inn igjen litt energi!






















På kvelden stakk vi på LA Lakers kamp! En opplevelse for live!!:) LA Lakers fan ej no, å dei vann kampen vi såg:)

Dagen etter gjorde vi oss klare til å flyge til Las Vegas, å vi blei transportert på skikkeli "backpacker-stil";)
Jess, vi reise me limousin;)

No comments: